Nieuws

Jan Linders actie 2019

Op zaterdag 11 januari 2020 mochten we namens de Stichting We4Kids de cheque van onze verkoopacties bij Jan Linders in ontvangst nemen. Kiwanis Club Sittard heeft het afgelopen jaar in totaal op 10 dagen producten verkocht, waarvan een deel van de opbrengst bestemd was voor We4Kids. Als leden van Kiwanis Club Sittard hebben we doorMeer lezen over “Jan Linders actie 2019”

Twee gezinnen geholpen

In december ontvingen we via Anouk Harle, coördinator Jeugdzorg van de Gemeente Sittard-Geleen twee verzoeken tot ondersteuning voor 2 kinderen die door omstandigheden in een moeilijke thuissituatie zaten. Om voor die kinderen iets te doen werd een beroep gedaan op de Stichting We4Kids. We4Kids heeft na beoordeling van de beide situaties volledig meegewerkt om voorMeer lezen over “Twee gezinnen geholpen”

Vakantie in Egmond aan Zee voor Brenda

We4kids zet zich in om kinderen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te geven. Dit keer konden Brenda met haar vader en moeder genieten van een welverdiende vakantie in Egmond aan Zee. Hierna het bericht dat zij ons heeft gestuurd. Beste We4kids, Dankjewel voor de mooie vakantie in Egmond aan Zee. HetMeer lezen over “Vakantie in Egmond aan Zee voor Brenda”

Goede doelen actie Kiwanis Club Sittard en Jan Linders voor We4Kids

De actie Gedurende de afgelopen maanden heeft Kiwanis Club Sittard zich ingespannen om geld in te zamelen voor We4Kids. Plaats van handeling is de Jan Linders te Sittard. Daar zijn door de mensen van Kiwanis Club Sittard op verschillende dagen producten aan de man gebracht, waaronder mandarijnen, stroop en aardbeien. Jan Linders verdubbelt de opbrengstMeer lezen over “Goede doelen actie Kiwanis Club Sittard en Jan Linders voor We4Kids”

Tripje naar Phantasialand

Eind 2018 bereikte ons via  een maatschappelijk werkster het verzoek om na te gaan of wij het volgend gezin zouden kunnen helpen. Een gezin uit de Westelijke Mijnstreek waar beide ouders lijden aan PTSS en depressies met een dochter van 11 jaar die bekend is met autisme. Het betreft een gezin met een moeilijke thuissituatieMeer lezen over “Tripje naar Phantasialand”

Studenten in Deventer omarmen Wensboom initiatief

Met enorm veel plezier hebben we de terugkoppeling van Sem van Krugten ontvangen. Zij heeft zich samen met een medestudente opgeworpen om de Wensboomactie die Kiwanis Club Sittard samen met de Rotary traditioneel in Sittard houden, in Deventer op de Jan des Bouvrie Academie te organiseren. Dit is een doorslaand succes gebleken. Niet alleen zijnMeer lezen over “Studenten in Deventer omarmen Wensboom initiatief”

Stichting Liebregts doneert

Met veel plezier maken we melding van het feit dat We4Kids een donatie van 500 euro heeft ontvangen van de Stichting Liebregts. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in de regio Sittard/Geleen. Dit past precies bij de doelstelling en het werkgebied van We4Kids. We zullen zorg dragen dat het geld goed besteed wordt!

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

CATEGORIE

Meld je aan om nieuws te ontvangen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: