Nieuws

Uitje naar zee…

We4Kids heeft positief gereageerd op een verzoek van stichting Odigos om twee kinderen in moeilijkheden een paar dagen rust te gunnen aan zee. Terugkoppeling Samen met mijn zus ben ik 3 dagen naar Scheveningen geweest. We hebben even al onze zorgen even opzij kunnen zetten. We hebben heerlijk genoten. We hadden een super hotel met mooi uitzichtMeer lezen over “Uitje naar zee…”

We4Kids voldoet ouderbijdrage “zaterdagmiddagclub” Sittard

Juli 2021Voor het eerst in twee jaar gaat de “zaterdagmiddagclub” uit Sittard in augustus weermet haar pupillen op zomerkamp. Het zomerkamp wordt gehouden op het terrein vanJong Nederland in Kessel-Eik. Voor alle kinderen wordt een ouderbijdrage gevraagdad € 80,- per kind. Voor de ouders die dit voor hun kinderen niet zelf kunnen betalen heeft deMeer lezen over “We4Kids voldoet ouderbijdrage “zaterdagmiddagclub” Sittard”

Vakantie leestasjes uitgedeeld

We4Kids heeft bijgedragen aan de vakantie lees tasjes actie van het Kindcentrum Sittard. In deze week waarin de schoolvakanties zijn begonnen werden insamenwerking met Stichting We4Kids, met Marieke Baselmans vanFlow’s Boekensteun en met het Kindcentrum Sittard vijfennegentigboekentassen uitgereikt. Door Stichting We4Kids werd eensponsorbijdrage geleverd ad € 750,- .Het doel is om vóór de zomervakantie kinderenMeer lezen over “Vakantie leestasjes uitgedeeld”

Wensboom en We4Kids bedankt!

Ook dit jaar mocht ik, coördinator en bezoekster van Stichting de Regenboogboom bij het Blijf van mijn lijfhuis en moederhuis, namens “We4Kids“ weer veel kinderen verrassen. Het is voor kinderen en hun moeders, maar ook voor de hulpverleners een moeilijk jaar, kinderen moeten met velen in een kleine ruimte nog meer binnen zitten, geen schoolMeer lezen over “Wensboom en We4Kids bedankt!”

Wensboom actie groot succes!

Zoals je weet staan vrijwilligers van Kiwanis Club Sittard en de Rotary al jaren voor Kerst op de Markt in Sittard om namens We4Kids kerstcadeautjes voor kansarme kinderen in de regio te verzamelen. Die cadeautjes leveren de mensen zélf aan, nadat ze een wens van een kind uit de Wensboom hebben geplukt. Gedwongen door CoronaMeer lezen over “Wensboom actie groot succes!”

Wensboom vanwege Corona afgelast

Gezien de Corona maatregelen zijn we gedwongen de geplande Wensboomactie 2020 af te blazen. Sinds jaren maken we met deze actie ruim 250 kinderen in de regio Sittard-Geleen blij die zonder dit gebaar géén cadeautje bij de kerstboom aantreffen. We willen je vragen voor een kleine bijdrage aan het bedrag dat nodig is om deMeer lezen over “Wensboom vanwege Corona afgelast”

Weekendje Dormio Resort Maastricht

Begin oktober 2020 stelde stichting We4Kids een gezin in moeilijke omstandigheden in de gelegenheid om even op adem te komen, door hen een weekend te laten verblijven in Dormio Resort Maastricht. Wij willen deze stichting enorm bedanken voor het fijne weekendje weg die we vanuit jullie aangeboden hebben gekregen. Begin oktober kregen wij als completeMeer lezen over “Weekendje Dormio Resort Maastricht”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

CATEGORIE

Meld je aan om nieuws te ontvangen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: