Nieuws

Wensboom en We4Kids bedankt!

Ook dit jaar mocht ik, coördinator en bezoekster van Stichting de Regenboogboom bij het Blijf van mijn lijfhuis en moederhuis, namens “We4Kids“ weer veel kinderen verrassen. Het is voor kinderen en hun moeders, maar ook voor de hulpverleners een moeilijk jaar, kinderen moeten met velen in een kleine ruimte nog meer binnen zitten, geen schoolMeer lezen over “Wensboom en We4Kids bedankt!”

Wensboom actie groot succes!

Zoals je weet staan vrijwilligers van Kiwanis Club Sittard en de Rotary al jaren voor Kerst op de Markt in Sittard om namens We4Kids kerstcadeautjes voor kansarme kinderen in de regio te verzamelen. Die cadeautjes leveren de mensen zélf aan, nadat ze een wens van een kind uit de Wensboom hebben geplukt. Gedwongen door CoronaMeer lezen over “Wensboom actie groot succes!”

Wensboom vanwege Corona afgelast

Gezien de Corona maatregelen zijn we gedwongen de geplande Wensboomactie 2020 af te blazen. Sinds jaren maken we met deze actie ruim 250 kinderen in de regio Sittard-Geleen blij die zonder dit gebaar géén cadeautje bij de kerstboom aantreffen. We willen je vragen voor een kleine bijdrage aan het bedrag dat nodig is om deMeer lezen over “Wensboom vanwege Corona afgelast”

Weekendje Dormio Resort Maastricht

Begin oktober 2020 stelde stichting We4Kids een gezin in moeilijke omstandigheden in de gelegenheid om even op adem te komen, door hen een weekend te laten verblijven in Dormio Resort Maastricht. Wij willen deze stichting enorm bedanken voor het fijne weekendje weg die we vanuit jullie aangeboden hebben gekregen. Begin oktober kregen wij als completeMeer lezen over “Weekendje Dormio Resort Maastricht”

Bericht De Limburger over We4Kids

Bericht in De Limburger over We4Kids van 14/9/2020 door Paul Dolhain “Geld voor meisje van twee jaar, wiens moeder door omstandigheden niet meer voor haar kon zorgen. Een voorschot voor zwemles. Stichting We4Kids doet jaarlijks een tiental donaties. Voorzitter Harry Hox vertelt.’ Harrie Hox is al sinds de oprichting, acht jaar geleden, voorzitter van StichtingMeer lezen over “Bericht De Limburger over We4Kids”

Sponsoring Kindcentrum Sittard

Maandag 7 september is door Stichting We4Kids, Kiwanis Club Sittard en Rotary Club Sittard een cheque uitgereikt ad € 3.146,- ten behoeve van het Kindcentrum Sittard. Het geld is geworven door beide clubs via een jaarlijks gemeenschappelijk project. Het Kindcentrum, gevormd door drie basisscholen in Sittard, heeft zich als doel gesteld om de kinderen (ook deMeer lezen over “Sponsoring Kindcentrum Sittard”

Ondersteuning in afwachting van opvang

In de laatste week van augustus heeft We4Kids een sponsoring gedaan aan een meisje van twee jaar dat door haar oma in huis is genomen in afwachting van een definitieve oplossing voor opvang van het jonge kind. Zij kan door omstandigheden niet meer bij de eigen moeder blijven. Aangezien er momenteel ook door overheidsinstanties nogMeer lezen over “Ondersteuning in afwachting van opvang”

Fietsstoel geregeld voor gezin met kind

Op verzoek van Bureau Jeugdzorg Limburg hebben we een klein meisje uit Geleen blij gemaakt, die nu door haar moeder veilig vervoerd kan worden met de fiets. In januari ontving Kiwanis Club Sittard het verzoek of er voor dit gezin – dat over weinig middelen beschikt – een sponsoring kon worden gedaan om voor het jongsteMeer lezen over “Fietsstoel geregeld voor gezin met kind”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

CATEGORIE

Meld je aan om nieuws te ontvangen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: